17 vs 37..........

Jag var iväg för att ta sprutan idag..när jag frågade sköterskan om det fanns vaccin kvar så sa hon att, alla ungdommar får genom skolan och att jag skulle höra med skolsköterskan??!!  Nog för att jag kanske ser yngre ut än många andra i min ålder...men en skolungdom, gymnasie elev!!! Skulle jag se några år bara äldre ut än min son, hahahaha. Visst är det smickrande, men såå ung vill jag nog inte se ut, det räcker med sisådär en 28 år, jag fyller ju ändå 37 nästa vecka..

Nu väntar jag in febern, jag vet, jag är expert på att måla fan på väggen, kanske lite värk i armen , vi får de vad kvällen eller natten bjuder på för överaskning, det kanske till och med blir så att jag går till jobbet imorgon ;)

Imorgon kommer de och hämtar vår dator, de lagade inte felet förra gången så nu åker den iväg igen, kommer vara datorlös kanske en vecka...men jag hoppas ni tittar in titt som tätt för att se när jag är tillbaka.


godkväll i stugorna..........

Jag känner mig fortfarande mjuk som en babyrumpa både i kropp och själ efter vår spakväll igår på Hagabadet.
Jag köpte med mig en sån där skön morgonrock som bara finns på spa, jag har inte hittat det någon annanstans ,den är härlig.
Varma stenar, inpackning av hela kroppen i varm filt , ansiktsmask, ansiktsmassage och helkroppsmassage mm, längtar tillbaka.

 

Idag stod det lussebullsbak på chemat, igen..Det är ju så smidigt med degen och såå himla gott. Mysan lägger russin på bullarna.

För er som undrat... det är det här köksbordet som vi har köpt




Nu ska vi kika på premiären av Robinson.........trevlig kväll alla !!!!


veckans hjälte..........

Är min vän Maria!!!

Hon har fått stå ut med mina galna shoppingturer i alla år. I söndags var det inget undantag.
Jag blev helt enkelt barnledig då Mysan ville leka med sin kusin och vad pasade inte bättre än en tur till ikea !!!
Vi åkte iväg och jag hade tänkt kolla på lite julgrejer och en matta till hallen.
Helt plötsligt ser jag köksbordet jag vill ha, ett runt vitt med iläggs skiva, perfekt.
Jag köper bordet och när vi kommer fram till bilen kommer jag på att , jag har ju ingen kombi, utan en volvo s 60 och paketet där bordet ligger i är gigantiskt.......dessutom var jag sååå kissnödig att jag kunde inte koncentrera mig.
Maria tyckte att jag skulle gå på toa men jag kände inte att jag orkade så där står jag hoppandes medans maria säger att vi ska packa upp bordet och försöka lägga in det i baksätet.
Jag vet inte hur vi lyckades men nu ´står det vita runda bordet här hemma i mitt kök.!


halloj.........



Hallå.....försöker ta kort på mig och trollet i spegeln, men det är riktigt svårt, vill inte få med kameran i kortet, hahaha.
Här pågår just nu pärlning för fullt, hela min ryamatta under soffbordet är fullt av pärlor och de som har ryamatta vet att i den kan man hitta lite av varje när man skakar den.
Ringde faktiskt kemtvätten för en stund sen och det blir nog att lämna in den där....



koncentration på hög nivå!!!

Nu är det skönt att sitta still en stund, dagen har gått i ett och efter jobbet åkte jag en snabbis för att hämta ut kaninöron och kaninstump till Mysan då hon ska dansa på show på söndag med hennes dansgrupp, sen var det dags att ta tag i huset. Nu sitter jag och njuter lugnet i ett rent och rengöringsmedelsdoftande hem medans trollet pärlar.........


lust på jul........

Jag måste erkänna att jag verkligen längtar efter julen nu...Särskilt första advent, det är så mysigt då man får hänga upp stjärnorna och dricka glögg helt lagligt ;)

Kikade runt lite på december månad 08 för att se hur jag hade det förra året och fick syn på min gran som gick i silver och lila........



Jag hade pärlband i granen i stället för vanligt glitter.



Trollhassel med vackra julkulor vid trappan.....

Tror att jag börjar längta väldigt mycket nu faktiskt!!!!


lovely spa.....



På fredag ska jag iväg på spa...ska bli hur underbart som helst, jag älskar verkligen spa, denna gången ska vi till Haga badet och jag och P ska gå på duo behandling. Längtar verkligen.
Lilla trollet ska till sin moster och leka och fredagsmysa med kusinerna där.


bullbak.......



Jag och lilltrollet fick sån lust på lussebullar.......hittade en mix i mataffären där man bara tillsatte vatten, supersmidigt. Degen skulle ju jäsa och allt det där men vi slapp allt söl som det lätt blir .

Så här ser paketet ut, rekomenderas verkligen!!


hör & häpna.........

Det är knappt jag själv tror det är sant, men det har hänt på riktigt.....Jag har redan köpt en julklapp!!!!



En supersöt Hello Kitty badskum med sammetskläder och paljetter, kunde bara inte motstå!!!
Till Mysan förstås.


far är rar..........

Idag får vi gratta alla pappor på deras dag!!!  Själv har jag ingen pappa även om han egentligen finns, men han finns inte där för mig tyvärr...Min mans pappa gick bort för jättelängesen så han finns bara himlen.

Därför får vi fira min man och barnens pappa lite extra idag....



Puss från oss alla!!!!!


fina dans sessor......

Imorgon är det dags för min dotters dansskola igen, hon bara älskar att dansa. Den 22 november ska de små flickorna ha en stor avslutning tillsamans med Amy diamond och få dansa med henne, jättespännande.

Mys kusin går även hon i samma dansskola fast i göteborg och de ska ha avslutning dagen innan oss även de med Amy.

De små sessorna skulle visa upp dansen för oss, de var så söta....

 

 

Hur söta kan man bli..!!!!!


mina vita..........

Hej.......
Nu är jag tillbaka igen, hoppas ni har saknat mig liite i alla fall!!
Ikväll är jag kampsportsänka, min man är på gala i götet tillsammans med en hel drös andra killar, så vad passar bättre än att börja blogga lite igen!!!



Höststädat har vi gjort lite grann, borstat bort massvis med löv, ställt in de sista uteleksakerna i förådet. Kolla min  jordgubbslåda!! Vilka härliga färger va!

Och när vi ändå är inne på växter måste jag visa min nya vackra orkide jag köpte igår. Jag tänkte att nu ska jag verkligen unna mig en sådan där dyr orkide och inte någon jag köpt på kvantum som jag brukar...sagt och gjort , lät min man och mina barn vara kvar i bilen och sprang in i en liten blomsterbutik och hittade den här godbiten...

Jag tycker den ser overklig ut. Fick för mig igår att jag bara skulle ha vita blommor i fönstret i vardagsrummet, jag är ju galen i vitt som de flesta vet, därför köpte jag även vita azaleor hem....så fint.



vitt, vitt vitt  . Ilike.


RSS 2.0