slutet gott allting gott................



Ikväll smäller det, ett nytt år är på ingång........
Min familj firar tillsammans med ett gäng barn , glada vuxna, god mat och champagne!!

Får passa på att önska alla ett gott nytt år.............kramar från veronica!!


ting att bli glad av.........



En såå härlig kakburk....varje gång jag öppnar skafferiet ler den här burken mot mig. Den får mig att vilja ha ordning i skåpen, bara en sån sak...  ;) 
Födelsedagspresent från systra mi!!



Knoppen på locket, hihi


grillning......



Så här mysigt hade vi det häromkvällen!!!!
Hela familjen tillsammans med min kusin med hennes familj.  Vi satte barnen , veden, fikat i pulkorna och drog iväg till vår mysiga plats vid groddammen och gjorde upp eld, drack kaffe , hade snöbollskrig och bara väldigt skönt!!



På vägen hem stannade vi vid pulkabacken, barnen gillade verkligen att åka pulka i mörkret och vi med..
En mysig eftermiddag, kväll!!!!!


green gate.......


Det har varit en del shopping även efter jul, har haft de här kopparna på span ett tag och igår bestämde jag mig för att börja samla på dem, att ha dem i olika mönster, de är ju så fina allihopa. Dessa två blev de första...



Tråkig mobilbild, men nu pryder de min kopphylla så fint......


välkommen annandagen........



Här hemma är det dans och show mest hela tiden sen lilla trollet var med i en dansshow med hennes dansskola, själv får jag sitta som publik och klappa händerna efter varje nummer och våran julskiva har spelats ett hundratal gånger.

Jag skickade ner min man till gymmet för en stund sen, hans humör är väl inte det bästa när både karaten och tae kwondon har juluppehåll och att gå ut och springa är det inte på tal om , vi har hur mycket snö som helst.
Sen finns det en liten baktanke med det hela oxå, är han på gott humör är det lättare att få med han på lite reashopping idag.....en kvinnas list!!

I eftermiddag är det dags för den årliga släktfesten!!!  Lika roligt att få träffa alla kusiner, mostrar och morbröder, äta god mat som alla har med och våran julklappslek. Vi ska ha med köttbullar, så vad vi ska göra  timmarna innan festen är att rulla, rulla och steka.....


välkommen juldagen........

Alla paketen är upppackade och nogrant lekta med, jag har försökt mig på en röjning här hemma för att få plats med allt, vilket resulterade i att det ligger tonvis med papper och kartonger utanför huset, inte lika kul, det får bli en skön promenad till återvinningen sen.

Vi var hemma hos min syster med familj igår för en jättemysig jul med god mat och fina paket.



Jag har på mig min fina Odd Molly tunika jag fick av min mamma i födelsedagspresent.



Småkusinerna som hade en såå rolig dag och kväll tillsammans.



Nu när sista ljuset är tänt och julafton är slut känns det lite tomt även om vi har några roliga fester till att gå på innan året är slut.


dan före dan............



Dan före dan idag....
Med all snö som ligger utanför får jag en välig julstämmning, samtidigt blir jag irriterad på mig själv över att jag inte handlade all julmat igår som jag tänkt, jag vill ju åka pulka ,göra snöänglar och snögubbar idag .  hmm, kanske kan skriva lapp till mannen i huset så jag får ut och leka lite istället.

I eftermiddag vankas det en försmak av julafton, då blir det minijul hos svärmor med småkusiner, fastrar och farbröder, ska bli mysigt, men nu laddar jag nog för näst sista avsnittet av julkalendern, tycker den är riktigt bra!!


finn ett fel i varje bild!!!

 

 

Försökte mig på att ta ett lite juligt kort på mig själv men något gick snett, kan ni se vad!!!??


tillbaka..........

Det tog tre veckor innan vår dator kom tillbaka, då var den alldeles tom, bara ett skal....så jobbigt, vi har fortfarande inga mail adresser men vi försöker att få tillbaka våra gamla.


Idag har vi haft mysig fika förmiddag med Maria. Räkmackor och kaffe mitt i julruschen. Fick köpt lite mer klappar så nu börjar stressen lägga sig.
Det jobbiga med att springa runt i affärer hela tiden är ju att man hittar så mycket till sig själv ;) som man vill ha.

De hade halva priset på alla stövlar inne på Scorett idag, var ju bara tvungen att kika in där.


Ett par coola moonboots, såna jag hade när jag var liten , fast i lite mer uppdaterad stil, tror de funkar även om det inte är snö!!



Kuddar kan man inte få för mycket av..hittade den här volangkudden och blev förälskad..!!

Imorgon är det julstädning på schemat, då ska det bli gnistrande rent, ungarna ska sitta som små ljus i soffan med tindrande leenden och vänta in julafton, min man ska trallande putsa fönster och byta lakan och jag själv ska stå i köket bland nybakade dofter och ren tvätt.........

RSS 2.0