så är det...........

Att jag haft halsfluss två gånger de senaste veckorna har väl inte undgått nån.....Men jäklar, det känns som den där flussen förföljer mig. Jag fick ju pencillinallergi och fick ny medicin, nu har allergin kommit ikapp min redan eksemiga hud och jag har pungat ut med ca. 600 kronor idag för mediciner och krämer för min hud. Nu har jag stora varningstrianglar  för pencillin på min journal . Hela jag är full med utslag ,åhhh är så trött på det här.. P sa att vi flyttar snart till spanien så jag kan må bra. Solen gör ju underverk....
Måste bara få gnälla av mig lite ;) Annars mår jag bra!!!

Jag vann den här windstoppern från polarn på tradera till Mysan igår, oanvänd, ett kap. Är supernöjd, det ska ju bli varmare ute och då blir den perfekt..


Nu är det äntligen hemma som gäller, i love inredning..men det visste ni väl redan ;)


 


lovely söndag.......



Goa kompisar...My är 11 månader och Emil 13 månader sommaren 2006. Såå söta.

Dagen började med lek och bus hemma hos våra vänner , Tomas Katarina och Emil. När kiddsen ville ut i sandlådan tog vi med kaffet och satte oss på altanen i solen som var såå varm imellanåt. Härligt.........

Tacos till middag bestämde My så då blev de det. Senare på dagen kom Ida och Ingela för lek, vågar inte ens gå upp på övervåningen och Mys rum, tror nog jag skickar dit P sen för en uppröjning, hahaha

Solen har ju varit helt otrolig i dag så vi tog med barnen på en cykeltur till sandlådan. Idag får man ju trötta ut de små liven så de somnar vid samma tid som om det varit vintertid, jag tror nog att vi lyckats för My är faktiskt trött redan nu efter all kompislek och frisk luft idag.

lördag och vårmarknad......


Lyktan som fick följa med hem från marknaden....

Det är alltid lika mysigt att åka ut till den lilla gårdsbutiken på landet. Varje år har de marknad då många hantverkare ställer ut sina saker och man kan köpa allt från tunnbröd till silversmycken.
Jag, My Ida och Ingela åkte tillsammans idag och vi köpte med oss kardemumaskorpor och flädermarmelad som vi fikade på när vi kom hem.....
Inne i den butiken som alltid ligger där fick jag med en så fin lykta som ser ut som ett hus, det finns så mycket fint man vill ha.



Nu har vi fikat och pysslat i Mys målarbok och P och My är för att handla dagens middag, sen blir det en sväng till svärmor med P s brors familj, där ska vi få nybakad rulltårta ........mums. Helgerna är väl till för att njuta va.!!

vart tog våren vägen????......

Äntligen funkar mitt internet igen...man får lite lätt abstinens när man inte kan komma in på nätet ;)

Vaknade som de flesta andra med så mycket snö, det var knappt att jag såg bilen, men efter lite borstande kunde jag åka iväg till jobbet.
Efter jobbet åkte vi ner till torget en sväng och jag fick köpt en klänning på Esprit som jag spanat på ett tag, ska ta kort när den är på!!
Imorgon är det påskmarknad som gäller, synd att det är snö ute bara, man förlorar lite av vårkänslan på marknaden, men jag kommer garanterat att hitta något ändå  =) 


åhhhh, nu kom älsklingen in med Ben and Jerry glass till mig, dags att koncentrera mig på finalen i Lets Dance....kramisar.............


just det ja.....

Det är ju våffeldagen idag......slängde ihop ett recept jag hittade och skickade Victor att köpa grädde, han kommer hem med matlagningsgrädde!!!!  När P kommer hem fick han åka istället och det blev våfflor med grädde och hjortronsylt, har blivit helt frälst i hjortronsylt, värt att prova, jag lovar...........

gardinproblem och sunny day...........

Jag vabbar idag....My har ju haft feber i 7 dagar och även om hon var feberfri igår så kände jag att hon inte kommer orka vara på dagis en hel dag idag. Bättre att hon får samla sina krafter en dag till.

Vädret är ju suveränt idag och vi tog vagnen med på promenad, Ingela och Ida och Hugo var också med, vi tog en promenad till favvofiket för lite lunch och sen en sväng till hemtex där jag köpte mig ett par gardiner. På vägen hem gick vi förbi en bondgård med jättestora får, barnen stod som paralyserade och bara tittade hur länge som helst, de var verkligen gigantiska, kanske det var små lamm på gång!!?

Nu när jag är hemma funderar jag på om gardinerna ska sitta i vardagsrumet eller i sovrummet!!??

 

Vad tycker ni?? kan man ha dessa i ett vardagsrum eller passar de bättre i ett sovrum, hmm ( kliar mig i huvudet )
Vågar inte lägga upp dem innan jag bestämt mig.....

Update... Nu sitter de i sovrummet, haha

My springer in och ut genom altandörren och har riktiga vårkänslor, varje gång hon kommer in har hon en sten i handen för att visa mig, se vilken fin sten jag hittade nu va!!


Ja, idag är det en härlig dag som man ska ta vara på........... :)

hur trevlig får man va!!???..........

Alltså, jag jobbar ju själv i ett serviceyrke och anses vara duktig på det jag gör och trevlig och serviceinriktad mot mina gäster. Därföt är det roligt när man är ute och äter, handlar eller fikar och se hur andra beter sig på fik , butiker eller restauranger.

Idag var vi på Mc Donalds med My som varit jätteduktig hos doktorn och behövde lite egentid och mys med oss båda. När vi går in ropar han i kassan till oss- Tjena, hur e läget då??!! Precis som att vi känner honom vilket vi inte gör och aldrig kommer att göra heller för den delen... Sen börjar han skämta och skoja där i kassan , det gick lite över gränsen till dumhet istället för trevligt.
Det är samma när man är i en butik som är lite mindre, när biträdet dyker på en när man precis kommer in och frågar om man vill ha hjälp innan man har stigit över tröskeln och sen står och tittar medans man kikar runt, det känns som man verkligen måste köpa nått då fast man inte vill.
Sen finns det butiker som har lite dyrare kläder och har man för tillfället inte "rätt" klädsel på sig för dagen när man går in i affären , verkar det som att biträdena inte tror att man har råd att handla och liksom undviker att hjälpa till, " lilla vän, du har inte råd med den här ändå" det vet väl inte hon hur mycket jag har på banken bara för att jag kommer in i slappa kläder den dagen. Då känner man verkligen för att köpa det dyraste de har....

Som de flesta andra säger jag nog, lagom är bäst!!!.........

lördag&söndag=helg!!!...........

Här hemma är läget oförändrat när dt gäller Mys feber, hon har haft feber sen i tisdags och det är 6 dagar i dag. Imorgon får hon åka ner till farbror Doktorn.
Helgen har varit lugn, ingen vill träffa oss då vi sprider virus omkring oss, men vi trotsade febern igår och tog en skön promenad i solen, My somnade i sin vagn och vi var ute och gick i tre timmar . Vi gick förbi en nyöppnad klädbutik som jag sprang in i och fick med mig ett så fint linne. Det var långt och med en spetskant längst ner, blir snyggt att ha under tunikor eller långa t-shirts,

Spetskanten på linnet.

På vårt favvofik stannade vi och tog en kaffe innan vi gick vidare till fiskbilen där vi köpte färsk fisk till middan. En härlig promenad helt enkelt.

Robinson började ju igår och naturligtvis satt vi bänkade här hemma, vi är riktiga robinson fans faktiskt . Efter det svenska programmet började survivor på tv  400, den amerikanska versionen, dubbelavsnitt.....Snacka om att vi var fyrkantiga när vi gick och la oss.!

Dagen idag började med en tur till pysselhuset, vi klättrar på´väggarna här hemma snart och lite pysselböcker och saker att måla till My blev det inhandlat. Sen fick jag för mig att städa mitt skafferi!!!!!  Jesus,  skäms över att berätta men jag hittade inte en mjölpåse som gick ut 2007 , utan 4 st, P och Victor sprang som tättingar till soptunnan med skräp som jag hittade i skafferiet, nu är det nästan tomt, bara de två nedre hyllplanen kvar som jag och My har som vårt Pyssselföråd, det tar vi imorgon.

TADA..........
Passade på att pastella till detl lite a la Leila........Det börjar ta form.
Ser att vi har en jäkla massa sprit också, vem dricker det??? Inte jag i alla fall  :)

Telefonen ringde....Bantar ni eller!!??? Va, e nej, sa jag. Det var vår omtalade granne som ringde, skicka över Victor sa han, okey, sa jag.

Victor kommer tillbaka med ett helt fat med nygräddade våfflor och vispad grädde......
Ni kan ju bara tänka er vad mätt jag är nu.....

Nej, nu lockar det med att hoppa ner i soffan brevid min äskade man,,,,,,,,se you!!
Nej, dags att hoppa ner i soffan brevid min loverboy!!!

fredagsfundering.........

Har ni tänkt på det här med kundvagnar i affären..

När man står i kö för att betala med sin kundvagn står man ju oftast bakom vagnen. Men ibland kanske man måste gå åt sidan för att kolla på något, genast kommer kundvagnen bakom  och kör fram så man inte kan ställa sig bakom sin egen igen!!!!  Vad tror dom, att man kommer fram snabbare eller??
 Ibland brukar jag maska i kön bara för att reta dem där bakom, då kan man ibland känna vagnen bakom på hälarna till slut.

Idag var P i affären och medans han står i kön med sin vagn ringer Victor och ber honom ta med glass. Han ställer vagnen i kön och går ca en meter från kön bort till glassen. När han kommer tillbaka är det en gubbe som försöker putta bort Ps vagn. Vad gör du sa P, Du vet att man kan mörda för mindre sa han till gubben..hahaha Mannen ställde snabbt som ögat tillbaka Ps vagn.

Jag kan bara gissa vad han sa till sin fru när han kom hem...Vet du, jag blev mordhotad på Kvantum i dag älskling.........


fredag igen, härligt..........



En bus stund efter jobbet med mitt lilla troll......

Det har varit en ganska lugn dag på jobbet och alla har varit glada då det är fredag....skööönt.
Mitt stora troll har varit i skolan idag för första gången på hela veckan , men det lilla trollet har fortfarande feber och jag möttes av en pyamasklädd tjej när jag kom hem efter jobbet.

P är iväg och köper räkor, så ikväll blir det en härlig myskväll hemma.
Nu ska jag ägna mig åt mina gosetroll en stund, har saknat dem väldigt idag..........



Man ser att hon inte är riktigt pigg....

friis.....


Kan det vara så att jag faktiskt har hittat väskan jag vill ha??!!!!
Har fått för mig att jag ska ha en brun axelremsväska nu till våren och hittade den här Friis& company väskan. Jag tycker den är jättefin, ska jag slå till!!!???


igen, igen och igen..............

Herregud, när ska detta sluta!!!!!!
I söndags fick Victor feber, hosta och ont i halsen, igår fick My detsamma. Jag slutade med min pencillinkur för precis två dagar sen och nu detta..är livrädd för att bli smittad, man är ju extra känslig efter en kur, jag orkar inte mer...........
När barnen är friska ska jag vända upp och ner på hela huset och sanera bort vinterns alla baskelusker, in med friskhet och våren.

Det är tur att det är fint väder och att våren är på väg. Efter jobbet tog jag med mitt kaffe och satte mig på altanen och lapade sol, hur härligt är inte det. Man får ta tillvara på det lilla!!!!


pyssel & trots...........

Idag var det en lapp på Mys hylla på dagis där det stod att regnkläderna är för små!!!!  Jag som trodde att det var färdighandlat till barnen för ett tag nu....
Det var ju bara att bege sig till torget och köpa nya regnkläder, tur att jag fick lön idag. My är på sitt alldeles strålande trotshumör idag så det var ju underbart att ha med henne i affären (NOT ) .

Dagen igår var desto härligare...Vädret var vårigt och vi tog en jättepromenad. När vi kom hem tog vi tag i bilen och skurade ur den och dammsög, sen åkte P ner och tvättade av den, härligt............

På eftermidan gick jag och My hem till min svägerska och Mys kusiner för lite pyssel, tio minuter var nog tjejerna med och pysslade sen satt jag och Ingela själva med fjärilar och tuppar som skule målas,,,,men fint blev det och jättemysigt var det......

Söta magnetfjärilar på träklykor.!!

Små tuppar att sätta i påskriset..!!

Britax kid plus...........


På väg hem från min syster idag stannade vi vid Happyland och köpte en ny bilstol till My.
Den gamla har hon faktiskt växt ut även om hon inte fyller 4 förrän till sommaren. Vi satte in stolen direkt i bilen och hon tyckte det var så spännande att få sitta där bak och framvänd dessutom. Tycker det är konstigt att de inte tillverkar bilstolar som passar tills barnen är 4 år när de rekomenderar att barnet ska sitta bakåtvänt helst till 4-5 års åldern. My är ganska normalstor för sin ålder.

Imorgon ska vi städa ur bilen, det behövs såg vi när den gamla åkte ur, väldigt mycket skräp blir det.....

kalasdag...........

Åntligen kunde vi gå på kalas hos kusinen Elvira....Vi har ju varit sjuka i omgångar båda familjerna och har inte setts på säkert 4 veckor jag och min syster vilket är ovanligt lång tid.
Grillspett, tårta och fiskdamm stod på chemat denna dag och allt var supersmarrigt....

Glömde naturligtvis kameran så håll till godo med denna underbara somarbild på Elvira och My.

Nu är vi bara hemma och mellanlandar för strax ska vi gå iväg till ett till kalas, min lillebror Jesper fyller 18 år.

häxkväll..........

Ja, igår samlades vi igen alla tjejerna bland tomtar & troll och goda andar och änglar.....Som vanligt var det god mat, räkor och vin, själv vågar jag inte dricka något då jag fortfarande äter pencillin men de andra drack för mig med ;)
En ny lottorad ska lämnas in idag, vi har bestämt oss för att åka iväg låååångt bort på spa och igår använde vi alla våra krafter till att tillverka raden. Lite Tarot blev det med.
Vi hade som vanligt supertrevligt....

våran dag.........


Blåsa  såpbubblor  är kul även på vintern, fast vi trodde nog att våren var på väg härom dan, tokigt.

Idag efter jobbet åkte jag och My till tandläkaren ...Vi har ju försökt 2 gånger tidigare vilket har resulterat i total katastrof. Hon har inte släppt taget om sin pappa och vart helt omöjlig. P sa att han vägrar gå dit igen med henne. Så idag var det min tur att försöka och det gick hur bra som helst. Hon satt i mitt knä i tandläkarstolen och gapade stort. Tandläkaren som hette Anna var jättebra och mycket pedagogisk, nu ser vi fram emot nästa besök.

Väl hemma igen var det dags att ta itu med vårt stökiga hem. Jag och P röjde runt som två galningar, men nu är det skinande rent och doftar nyskurat överallt.

Det har ju kommit mängder med snö idag, jag och My gick ut och skottade och gjorde en snögubbe, när vi satt där i snön hör vi glassbilen, vi sprang mot bilen så vi inte skulle missa den. Nu sitter vi här i värmen och smaskar i oss varsin glass, hur mysigt som helst......Det  är konstigt hur mycket man hinner göra vissa dagar medans andra hinner man inte komma hem från jobbet innan det är dags att lägga sig...

jeansjacka nu tack..........


Jag är grymt sugen på en jeansjacka till våren och sommaren. Eller helst skulle jag vilja ha en nu!!!! Men det känns lite kallt för det nu. Hittade faktiskt denna hos Ellos...men vet inte om jag vågar beställa, det känns som om man verkligen måste prova en jeansjacka innan.....så, jakten går vidare!!!!

en solig tisdag.......

Nu är mina traderaauktioner avslutade och på 6 barnplagg fick jag ihop 434 kronor. Jag tycker det var en bra summa och jag rekomenderar verkligen de som inte provat att sälja där att faktiskt testa. Kläderna ligger ju annars bara i garderoben och tar plats, ......

Det var härligt väder både igår och idag på eftermiddan , så det blev en tur till lekplatsen båda dagarna. Igår med min svägerska och Mys kusin och idag med Annalill, Ellamaj och Elton. Man verkligen kände idag hur solen faktiskt värmde lite grann när den kom fram och det blev i och för sig väldigt kallt när den försvann igen. My hade ingen lust att följa med hem , hon hade nog kunnat stanna där hur länge som helst. Man märker att hon är utsvulten på lek och bus utomhus nu när vi legat sjuka så länge...


Min lilla sjöjungfru!!!! Bilden är från ett annat tillfälle då vi promenerat.

äntligen.....

Ja, äntligen kunde jag gå ut idag. Jag har ju visserligen varit ute, men vet inte om det räknas med apoteket, vårdcentralen gången tre och en kortis till leksaksaffären.
Men idag var jag nere och tog en fika med min kompis Maria, vad skönt det var, jag åt en god räksmörgås och kaffe. Har egentligen inte så mycket matlust men smörgås går alltid ner.
Hittade två jättefina gröna växter som fick följa med hem och pryda vardagsrumsfönstret, några av de andra såg inte så kul ut nu efter allt mörker.

 
Här ser man de hjärtan jag gjorde av den vita leran igår..

första riktiga Barbien....

Vi stack ner till leksaksaffären förut idag för att inhandla lite pyssel, främst till mig och en leksak till My.


BalettBarbie som dansar när man sätter henne i  ställningen.

My stod länge och skulle välja bland alla Barbies men jag tyckte det var onödigt då hon har några " falska" som hon inte leker med. Valet stod mellam en Ariel som kunde sjunga och den här Barbien. Tillslut sa jag bara, ta den du vill ha, jag kände mig inte riktigt redo egentligen för att vara ute och ville bara ta det vi skulle och åka hem.

Men oj vad hon har lekt med den här, hon plockade fram de falska oxå och jag kunde lägga mig i soffan och bara njuta av en vilostund och lyssna på den underbara leken, fantastiskt.....

Det blev vit lera till mig och nu i eftermiddag har jag pysslat, ni får se vad det blev när det har torkat och blivit målat.



Just nu är det lördagsgodistajm, bra , då får mamma med en paus....

allergisk....

Jag trodde jag skulle klia ihjäl mig igår på kroppen. Fick åka iväg till vårdcentralen än en gång och få pencillinet utbytt mot antibiotika iställlet, antagligen tål jag inte pencillin eller så är det för att jag ätit det så tätt inpå. Det känns lite bättre idag, mest kli i huvudet, är såå trött på detta he*vete nu!!!

Nej, nu är det en ny dag och ett steg närmare våren, jag och My åker ner till leksaksaffären och panduro sen, vi behöver bli stimulerade och få miljöombyte.........

prinsessan min.........

 

Fasten man har öroninflammation och tvingas äta äcklig medicin så är det härligt att vara prinsessa . Fast My är ju vår prinsessa alltid....

nybörjarpyssel........



Vad kul det är med ståltråd och pärlor. jag är ju en person som verkligen inte bara kan ligga still förutom om jag har feber då, men den är borta idag och då kliar det i pysselfingrarna. Hittade en blogg med en jätteduktig tjej som hade så mycket roligt pyssel och hade gjort fina änglar och prinsesskronor av ståltråd. Jag hade bara guldfärgad ståltråd hemma så det blir att inhandla svart så snabbt som möjligt. Sen , öva, öva öva.....
 

Jag har fått sällskap....

Ja, som sagt, jag ligger inte själv i soffan idag, min lilla dotter ligger här brevid mig och har såå ont i sitt öra och ögonen blir bara rödare..
P är på jobbet men jag funderar på om han faktiskt får lov att komma hem och styra upp det här. Det är i alla fall min första feberfria dag idag men jag smittar ju som ett såll fortfarande.
Det känns som om bloggen har blivit en sjukjournal nu men det är precis så det ser ut hemma hos oss nu och det finns tyvärr inte så mycket kul att berätta.

Jag gav My precis en klubba så hon skulle ha lite annat att tänka på en stund och det verkar fungera :)
Ska försöka ha lite roligare inlägg snart, bara vi blir friska!!!!!


hmm, vilket ska jag välja....


My fick av oss i julklapp detta undebara kakfat och det har lekts med det i stort sett varje dag sen i julas. Nu har ju min systerdotter fyllt år och jag vet att hon villl ha ett likadant men de har varit slut så länge. Jag mailade dem på Blå elefant och de lovade att berätta när de skule komma in igen och nu fick jag svar....
Ett problem, de finns i två jättesöta varianter, undrar vilket jag ska ta....

pappelina.....

Om det finns någon snäll som tycker synd om mig och vill köpa mig en present, tar jag tacksamt emot den här härliga mattan från pappelina, den hade passat utmärkt i min hall.

Den står högt på önskelistan...

igen..........

Jag har fått halsfluss igen...
Var nere hos läkaren imorse och tog prover, så nu knaprar jag ännu en penicilin kur, den andra på bara 5 veckor. Jag hatar verkligen halsfluss och varför jag fått det igen är en gåta, har ju aldrig haft det innan. Jag bara sover hela dagarna och jag orkar varken äta eller prata. Igår var jag vaken ca två timmar på dagen och en på kvällen . Nu har jag pillat i mig ipren så jag ska försöka hålla mig uppe en liten stund och koka lite honungste.......

oh no......

Igår på jobbet kände jag att jag hade ont i halsen, fick en monstertablett från frankrike av min franske vän Erik. Kände mig såå bra och tänkte inte på halsontet på hela dagen faktiskt.
Inatt kom febern och knivarna som skär varje gång jag sväljer, jag gissar på halsfluss igen, känns precis som för några veckorsen.
Ringde så fort jag vaknade ner till vårdcentralen men de sa att jag skulle komma imorgon och ta ett halsprov då jag inte haft ont så länge. Så nu sitter jag här fullproppad med ipren . Yummi......

Som om inte vore nog är Mys ögon helt igenklibbade av var, P har gjort koksaltlösning att tvätta hennes små ögon med, vi får hoppas det går över snart.

Jag brukar aldrig vara sjuk så att jag är hemma från jobbet, det tillhör ovanligheterna, kan räkna på en hand så många gånger jag vart hemma under dessa snart 10 år jag jobbat.

Nu vill jag mer än någonsin ha vår,  har hört så många som har samma problem med sjukdommar som inte vill ge med sig i år...Dags att dyka ner i sängen igen och försöka sova lite.....

Visst får man vårkänslor av den här bilden....Den känns så ren och fräsch.

VARDE ljus eller fiat lux på latin.......



Ljusstaken är färdigmålad och står på plats.
Just nu ligger jag i soffan och tittar på bygglov. Jag har tänt ljuset och det blev riktigt mysigt, tänk vad lite ny färg och massvis med levande ljus kan göra för inredningen.

mohahaha.......



Jag fick detta mailet av min mor och skrattade nästan ihjäl mig....Nätdejting på muslimskt vis. Snacka om att det är insidan som räknas.

tradera........

Nu har jag lagt upp lite barnkläder på tradera, det finns såå mycket kläder som har blivit förlitet för My. Hade tänkt lägga upp mer eftersom, bla jackor och windstopper från polarn, men det är skönt att ta lite i taget, blir lätt rörigt när allt ska packas och skickas iväg.
här är länken till mina saker......

grattis going.........



Idag säger vi grattis till min underbart goa systerdotter och barnens kusin Elvira, hon fyller 4 härliga år idag.
My och Elvira har alltid så roligt tillsammans och hittar på egna lekar och båda gillar att pyssla.


Kramar från oss......

måndagstrött..........

Jag ligger just nu i soffan och slappar, på måndagar är man allmänt lite tröttare efter jobbet tycker jag.
När vi kom hem efter jobb och dagis ropade grannen på mig och My och då gick han in och hämtade nybakade kärleksmums på ett fat...hur underbart var inte det då!!!! Jag satte genast på kaffet och sen satte vi oss och mumsade kakorna, sånt gör mig happy.......

För er som blir avis på att jag har en sån granne kan jag bara tillägga att jag tror han e singel, han har alla verktyg man kan tänka sig och saknar man nått har han alltid det, öl, vin, socker ,hammare, you name it....hihi

Nej , dags att ta tag i denna eftermiddag nu!!!

skaparsöndag...........


Inspirationen är hög i det lilla radhuset i det bohuslänska lilla samhället idag på morgonen...

Kommer ni ihåg brödkorgen som försvann??!! Den är återfunnen, muffinsen i hade blivit uppätna och därför levererades korgen tillbaka till dess ägare. Nu har den blå brödkorgen blivit vit, den står på torkning och under tiden tog jag mig an den långa bruna ljusstaken jag fick av min svärmor för ett antal år sedan, den ska bli vit den med.
Min dotter smittades av ,av allt målandet, så nu har hennes nallar fått fina teckningar i födelsedagspresent :)
   
Bland kaffekoppar och krukor och tidningar har vi vår målarverkstad, när andan faller på vill man ha allt på lagom avstånd.

Den blir nog bra med ett par lager färg till.

Nu står det en sockerkaka i ugnen och bara väntar på att bli klar och uppäten, ska nog sätta på kaffet nu!!!

Min duktiga 3 åring med vispen...

RSS 2.0