spakväll.......



Jag och mitt lilla troll ha haft en riktig tjejkväll ...Det har badats med bomber och smörjts och massageats allt sånt där som vi tjejer gillar helt enkelt. My är inte sämre hon än att älska allt som doftar gott och går att smörja in sig med. Mysigt har vi haft det och nu sussar hon så gott , då passar jag naturligtvis på att dricka mitt lugn och ro te, rött te med blåbär, hur gott som helst!!
Nu väntar jag in de pinsamma snabbdejterna i bonde söker fru som börjar strax.....

PS..den här ögonremovern är bland det bättre jag testat, köpte den tidigare idag och nu känner jag mig ren och fräsch runt ögonen...




Dagens troll...........



Jag vet...usel bildkvalitet, måste lägga kameran på laddning nu och sluta med mobilbilder!!
MEN, idag var det trollmaskerad på dagiset och My var självklart med utklädd . Jag tog Victors urväxta t-shirt och klippte lite och sydde fast några lappar. I håret satte jag tofsar och rosetter av spets, hon blev så fin, synd att inte korten blev bra bara.


kusin vitamin..........



Marcella är Metros nya moderedaktör och inte att förglömma min duktiga kusin !!! Det är inte utan att man blir stolt ....grattis till dig!!


första dagen på veckan............



Jag är sååå kall ikväll efter att ha varit på chokladbollspicknick vid groddammen med kussen och kiddsen.
Jag stod jättelänge i duschen och vred bara varmare och varmare , tillslut fick jag inse att det var lika bra att gå ur de varma strålarna annars hade jag stått där än...Fast med raggisar på börjar det kännas bättre!!!

Imorgon är det en stor dag!!! Mitt stora troll fyller år, hela 14 härliga år! Så ikväll blir det paketinslagning varvat med hollywood fruar och Thomas och Simons inredningsprogram..



Tänk att det är nästan 14 årsen bilden togs..då hade man inga digitalkameror minsann, det var bara att acceptera röda ögon och halva ansikten, men han är sååå fin.


smygtitt.........



Vi börjar som sagt bli klara med sovrummet..Lite färg på fönsterlister och balkongdörr kvar. Förhoppningsvis inhandlas en lite smidigare tv snart också så vi slipper det stora schabrak vi har i ett av hörnen i rummet. Det kommer göra rummet mycket större med. Egentligen vill jag inte ha tv i sovrumet , men vi är ju fler än mig här hemma och ibland får man helt enkelt vika sig!!



Kort på tapeten...Man får verkligen kolla ordentligt för att se alla människor som " kramas "..

Bilderna är tagna med min mobilkamera så det är ju inte den bästa kvaliten på dem, det blir lite gulaktigt tycker jag.



Före....det har blivit liten förändring, eller hur!!


Ho ho ho........

Tomten är tidig iår....Alldeles för tidig i min smak. Jag har ju inte ens valt vinterjacka i år än!!



En vanlig onsdag 7 oktober på ikea...

Vi åkte till ikea igår, ville hitta en lampa och fotoramar till sovrummet som börjar ta form. Hittade den här fina lampan och den pasade som ett smäck!!




Jag tycker såklart jättemycket om julen, men jag tycker om julen när det är jul, inte 2,3 månader innan...



Jättevackert..............


varm och sköön........



Vi hittade den här fina didrikson overallen till Mysan.
Vi har inte provat det märket till henne förut på overall, däremot hade hon en sådan jacka fär några årsen, vi hoppas den håller henne varm och skön nu i vinter......


troll till trollet.........



Kommer ni ihåg de här trollen man hade när man var liten...jag hade några sådana och även på mina blyertspennor och då kallades de penntroll.
Mitt lilla troll Mysan köpte de här två idag när vi var nere på torget för en fika  med min kompis Maria.

Just nu ligger My under bordet här hemma och hela vardagsrumsgolvet är fullt av leksaker, trollen har flyttat in i My little pony slottet så alla ponnysaker är utspridda, kaos..!!



Om jag gömmer mig här kanske jag slipper städa!!  :)



friday...........



Thank god its friday....

Äntligen kom den, fredagen jag väntat på, inte för att jag har något speciellt ikväll utan för att den här veckan har varit skitjobbig...
Vi har sovit på golvet hela veckan, jag tyckte jag kände mig lite öm i rumpan förut och kom då på att det måste vara för att jag sovit så uselt. Tapeterna är nu uppe och sängen monterad och nybäddad med favoritlakanen. Såååå härligt. Huset är rent och fint. Inga tapetrester och verktyg någonstans.

Jag och Mysan ska fredagsmysa idag, det blir pringlechips som lillfisen önskat, hon fick smaka av storebror förra veckan och bestämde redan då att det skulle bli pringles ikväll då fredagen är såå härlig tycker hon och jag med.
Jag har lovat att vi ska titta på Idol tillsammans ikväll, hon har aldrig sett programmet men frågar ofta efter när melodifestivalen ska börja, då tänkte jag att hon nog kommer gilla Idol, i alla fall är det spännande  att få vara uppe lite senare ibland.

Nu är det snart dags att duscha, ta på kvällsstassen och krypa upp i soffan med lilla trollet och njuta...
Härlig fredag alla!!!


RSS 2.0