stor blomma

Vi åt färska härliga kronärtskockor till kvällsmat ikväll. Jag och Victor äter det jätteofta på hösten och nu var det Mys tur att få smaka. Hon gillade det verkligen. Vi brukar doppa bladen i smör och salt, P säger att det går ett smörpaket varje gång vi äter det, och han är ganska nära sanningen. mumma....

Kommentarer
Postat av: Betty

åhhh så gott =)

2008-09-10 @ 19:46:12
Postat av: Jullan

Har aldrig fattat det där....käkar man bladen???

Har ju ätit det på pizza och tycker det är gott....men det e ju lixom mitten då...

Vill smaka någon gång:-)

2008-09-10 @ 20:41:12
URL: http://julianas.blogg.se/
Postat av: virre

det går inte att jämföra konservkockor med färska.

man äter köttet långst in på bladet och sen har man den ljuvliga fileen längst in. Du måste prova. ring mig när du köpt.....

2008-09-10 @ 21:14:20
URL: http://virresdagbok.blogg.se/
Postat av: Catharina

Jag fattar liksom inte grejen med dem. Har testat men ähhh.... Gillar för det första inte smör. Kan bli jobbigt då¨eller :) Tacka vet jag marinerade delikatess kronärtskockor på burk !! Men jag kanske får ge den en chans igen nån gång...Puss & kram på dig

2008-09-10 @ 21:55:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0