andra advent....

 Candle Candle

På torget hos hos har de alltid den andra advent julklappshuset. Då står folk i kö i flera timmar för att betala  50 kronor och sen väljer de en julklapp som företagen runt i Stenungsund har skänkt, det kan vara allt från ett par raggstrumpor till datorer, pälsar eller presentkort på resor.

Naturligtvis står Victor alltid i den kön och idag var inget undantag. När han och kompisarna nästan var framme stoppade vi in My i ledet oxå så hon med fick välja en present.

My fick ett presentkort på en restaurang på 150 kronor och Victor fick ett par raggstrumpor som förövrigt värmer mina fötter just nu, haha   han var inte nöjd!!!!

Det var även julmarknad och Magnus Carlsson uppträdde och signerade sin nya skiva, så idag var det mycket folk på vårt torg..

På eftermiddan kom Mys kompis Ida och de hade lekstund medans vi mammor drack kaffe , naturligtvis. Det slank även ner lite pepparkakor.
 
Ida och My bäddade ner sig i Mys säng och lyssnade på Törnrosa på cd skiva.






Kommentarer
Postat av: mamma till Maria

Tack så mycket! Vi får se vilket år vi kommer med vårat möblemang :-) Men att jag skall flytta till Stenungsund när sonen slutat skolan, det är iallafall redan bestämt.

Ha det gott och jag önskar dig och din familj en underbar jul och ett Gott nytt år!

2008-12-08 @ 07:23:54
Postat av: Maria

grattis i efterskott

2008-12-08 @ 08:59:38
URL: http://minajagochlea.blogg.se/
Postat av: veronica

tack maria och marias mamma.. :)

2008-12-08 @ 19:39:46
URL: http://virresdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0